Опаковането на багаж за дълго пътуване може да е досадна работа,

...
Опаковането на багаж за дълго пътуване може да е досадна работа,
Коментари Харесай

Какво да сложим в раницата за едно околосветско пътешествие?

Опаковането на багаж за дълго пътешестване може да е досадна работа, споделя Марина Назарио пред Insider. Но аз опакох живота си в 50-литрова раница и хванах пътя.

Преди няколко месеца опакох всичко, с цел да пътувам по света. Може да мислите, че напускането на работата, дома и приятелите е сложна част, само че в действителност това е пакетирането.

Какво да подготвя за пътешестване по света и по какъв начин да побера всичко в една елементарна раница? Трябваше да прегърна минимализма и да се отърва от множеството си неща. Накрая бях подготвена с раница, която побра всичко, от което имах нужда и тежеше едвам 40 кг.

Ето по какъв начин се приготвих:

Започнах с огромен лист, който включваше всичко, което желаех да взема. Постоянно се сещах за още нещо, което да взема. По някаква причина е елементарно да забравите, че можете да си купите някои неща по време на път.

Отървих се от всички неща, които не бяха в листата ми, а след това и от някои неща, които бяха в него. След това стигнаха до същинската част на пакетирането.

Наредих всичко от листата на пода в дневната. Беше доста. Имаше неща като козметика, електроника, облекла и обувки. 

Направих три опиа си. Първият път, когато едвам прибирах всичките си облекла в раницата, нямаше място за нищо друго. Така че понижих броя на облеклата на половина и това отвори място за към две други неща.

Ето какво остана:
9 потника2 тениски за сън2 рокли1 черен клин4 чифта къси панталони1 чифт дънки4 чифта чорапи2 спортни сутиена2 бански костюма15 чифта долни дрехи (може би са прекомерно много)1 пола4 чифта обувки (определено прекомерно много)1 яке
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР